Podologiepraktijk Statenkwartier

Heeft u voetklachten, pijn aan rug, heup of knieën? Vaak komen deze voort uit een verkeerde stand van de voeten. Een bezoek aan een register podoloog kan uw klachten verminderen. Podologiepraktijk Statenkwartier is een professionele praktijk waar een vakkundig team voor u klaar staat om uw voetklachten en voet gerelateerde houdingsklachten op te lossen.

Lees meer


BEL 0174-237375
afspraak maken

 

Bij een kind in de groei worden kleren en schoenen snel te klein. Het lichaam verandert voortdurend en steunzolen voldoen al snel niet meer aan de eisen die op dat moment bij de voeten van uw past.

Herkenbaar?

Dan is het Kindtotaalplan wat voor u. Het door Podologiepraktijk Statenkwartier speciaal ontwikkelde plan verzekert een optimale aandacht voor de ontwikkeling van de voeten van uw kind.

Wat houdt het Kindtotaalplan precies in?

Tegen een vast tarief van per jaar krijgt uw kind een bij het groeitempo passende zorg:

  • Tweemaal per jaar een uitgebreide controle waarbij alle noodzakelijke aspecten onder de loep worden genomen. U ontvangt een uitnodiging zodat u deze afspraak niet kunt vergeten.
  • De mogelijkheid voor maximaal twee tussentijdse controles. Is er een groeispurt? Of vermoedt u dat er iets niet helemaal goed is? Maakt u dan een afspraak voor een tussentijdse check.
  • Minimaal twee paar steunzolen per jaar. Is er een groeispurt en is een grotere maat steunzolen nodig? Tijdens de controle onderzoekt de podoloog de noodzaak hiervan.

Regels:

  • Het Kindtotaalplan is op naam.
  • Het Kindtotaalplan is voor kinderen tot en met 14 jaar.
  • U kunt het Kindtotaalplan uitsluitend uiterlijk één week na uw eerste consult bij de Podologiepraktijk Statenkwartier afsluiten
  • De eerste steunzolen vormen dan onderdeel van het Kindtotaalplan.

Vragen over het Kindtotaalplan? Bel dan vrijblijvend naar 0174-237375

Back to top button