Podologiepraktijk Statenkwartier

Heeft u voetklachten, pijn aan rug, heup of knieën? Vaak komen deze voort uit een verkeerde stand van de voeten. Een bezoek aan een register podoloog kan uw klachten verminderen. Podologiepraktijk Statenkwartier is een professionele praktijk waar een vakkundig team voor u klaar staat om uw voetklachten en voet gerelateerde houdingsklachten op te lossen.

Lees meer


BEL 0174-237375
afspraak maken

 

Ortheses zijn siliconen hulpmiddelen die ontwikkeld worden om teenafwijkingen te behandelen en/of te corrigeren. Heeft u te maken met een afwijking aan een teen of tenen, dan kan dit voor vervelende (houdings)klachten zorgen. Door ortheses te dragen, verdwijnen uw klachten als sneeuw voor de zon en kunt u gemakkelijker, langer en prettiger bewegen.

De siliconenortheses van Podologiepraktijk Statenkwartier worden van tweecomponentenpasta gemaakt. Deze pasta wordt eerst tussen de tenen aangebracht, om vervolgens op basis van de vorm van de tenen optimaal gevormd te worden. Door de ortheses op deze manier te vormen, kan er een optimale ondersteuning en/of correctie van de tenen plaatsvinden voor het beste resultaat.

Siliconenortheses blijven altijd flexibel, ook als de ortheses uitgehard zijn. Dit betekent dat u nooit harde voorwerpen tussen uw tenen voelt als u ortheses draagt, maar flexibele hulpmiddelen gebruikt die optimaal met u meebewegen. Bijkomend voordeel: u kunt uw ortheses eenvoudig verwijderen, terugplaatsen en schoonmaken.

Back to top button